keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Reissu Korkeasaareen ja vapaasyöntipäivä

Me käytiin sunnuntaina Korkeasaaressa. Ilma oli vähän vaihteleva ja sillon tällöin satoi, mutta se ei kyllä menoa haitannut. Meillä oli aikamoiset eväät mukana, jonka lisäksi syötiin ruoka vvo:n tarjoama. Reissu kestikin meillä yhteensä 6,5 tuntia! Illalla sitä oli kyllä aivan poikki ja hajalla. Lapset oli aika vaikea pitää kotimatkan hereillä, meillä ei ollut rattaita ollenkaan mukana vaan lapsetkin kävelivät suurimman osa ajasta ja tarvittaessa huilattiin. Kyllähän ne hienosti jaksoi ja hyvin nähtiin eläimiä kun ei ollut niin tolkuttoman kuuma!


Petra voitti onnenpyörässä Korkeasaaren nallerikkarin. Ostettiin sitten Leevillekin sellainen, ettei toiselle tule paha mieli.


Meillä oli aikamoiset eväät mukana, jonka lisäksi syötiin ruoka vvo:n tarjoama. Reissu kestikin meillä yhteensä 6,5 tuntia! Illalla sitä oli kyllä aivan poikki ja hajalla. Lapset oli aika vaikea pitää kotimatkan hereillä, meillä ei ollut rattaita ollenkaan mukana vaan lapsetkin kävelivät suurimman osa ajasta ja tarvittaessa huilattiin. Kyllähän ne hienosti jaksoi ja hyvin nähtiin eläimiä kun ei ollut niin tolkuttoman kuuma!

Juuri ennen kun oltiin lähdössä tuli todella kova sadekuuro, sen ohi menoa odotettiin sateensuojassa. Kun se loppui, mentiin viellä Kissalaakson ohi ja viisi leijonaa oli kaikki pihalla! Ne leikkivät ihan huolella ja olihan se kivaa katseltavaa, verrattuna siihen niiden ainaiseen piilossa pysymiseen.Usein kun lähdetään tälläsiin reissuihin mennään jonkun muun kanssa, harvoin ollaan täysin oman perheen kesken. Oli ihan mukavaa vaihtelua ja saatiin mennä täysin oman pään mukaan :) Vaikka sekin on tietenkin kivaa, kun on muitakin mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)