perjantai 19. tammikuuta 2018

Surkuhupaisaa ajelua

Tiistai oli vapaapäivä, lepopäivä ja muutenkin huilipäivä. Mä sain tolla pyöräilyllä toisen käden kokonaan vammailemaan. En pystynyt pitämään kynää kädessä ja kirjottamaan, kolikoiden käsittely oli hankalaa, meikkivoiteen levitys ja hiusten pesukin aikamoista säätämistä. Ilmeisesti vaihteiden vaihto pelkällä oikean käden peukalolla oli räpylälle yhtäkkiä liikaa. Siihen päälle takajarrun jäätyminen niin kai siinä on tarpeeksi aineksia kädelle huutaa armoa.

Pientä särkyä uhmaten menin maanantaina kuitenkin tekemään lyhyttä maastolenkkiä ennen töitä. Koska se pyöräily on vaan niin siistiä. Sunnuntaina meni töissä hyvin ranteisiin ja siitä heijastui myös kyynärpäihin. Nyt uskaltauduin voltarenia käyttämään.

Koska ollaan taitettu Leidi Trekin kanssa yhteistä matkaa vasta pari viikkoa, ei ole kauheasti tietoa noista poluista. Nyt yritän opetella reittejä jotta on helpompi sit tehdä lenkkejä. Jossain vaiheessa pitäis käydä testata vetää "pidempi" 30-45km maastolenkki, niin tietää vähän mitä Tahkolla odottaa.


Torstaina olikin vakio yhteislenkki. Oli tullut varman 30 cm puuterilunta. Lähdin hyvällä fiiliksellä lenkille, ajatuksella upea talvikeli ajella. Jep, 50 metrin jälkeen olin sillen "Poijaat, mä en taida sittenkään lähtee tälle lenkille, en pääse eteenpäin." Poijaat oli sitä mieltä et toisella puolella tietä olis parempaa polkua ja vähemmän lunta. Noh menin kokeilemaan vaikka turhautti ihan saakelisti. Noh siinä nää ajeli ympyrää ja lopulta pääsin mäkin aina jonkin matkaa eteenpäin. Kaaduin kyllä monta kertaa, mut eipähän sattunu kaatuminen, nauratti kyllä. Kuntoilustahan se kävi ja ajo treeneistä tietty kanssa.Stravan mukaan kilsoja tuli 12,44  ja kaloreita kulu päälle tuhat. Vauhti oli hidas ja sykkeet katossa. Aikaa meni vajaa  kaks tuntia. Seuraavaa lenkkiä odotellessa.

Oon tässä kyllä miettinyt että pitänee ottaa sali vielä tähän rinnalle, jotta tän painon sais tippumaan. Nyt ollu taas tosi pitkä tauko, vaikka tuli tossa yhessä vaiheessa käytyä ihan ahkerastikin siellä. Nyt kun alkaa taas oleen pääkoppa kasassa ja kaikki pyhäte menny, ni vois energiatkin riittää siihen. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)